FISHING TRIP WITH GORDON P HENTIKSEN

Spar Lystfiskeri has through many years established a good collaboration with the Danish angler Gordon P. Henriksen. Gordon is well known as former radio host on the program 'Fisketegn' on radio 24syv, as well as from TV programs on Danish DR channel and National Geographic.

Fiskeguide

Har du lyst til at Gordon tager med som fiskeguide på din fisketur med os? I så fald stiller han gerne op. Hvad vi skal fiske efter på Øresund, afhænger af personlige ønsker såvel som årstid og muligheder.

Foredragsholder

Lad dig inspirere af Gordons fortællinger om hvordan han har gjort sin passion til sin profession, og hvordan man med lystfiskeroplevelser kan forebygge stress. Book foredraget i forbindelse med en fisketur med os.

Kok

En vigtig glæde ved lystfiskeri er at spise sin fangst. Gordon er en passioneret hverdagskok og deler gerne sin kogekunst og perspektiver på fisk, natur, fødevarer og madlavning. Lad Gordon kokkere din fangst ombord, mere frisk bliver det ikke!

GORDON AS HOST

Skal I på firmaudflugt, familiearrangement eller måske arrangere en festlig polterabend, kan Gordon tage rollen som vært og fiskeguide. Han sørger også gerne for en kulinarisk oplevelse til søs, også når I er tilbage på land med favnen fuld af frisk fisk.

Lectures

Gordon fungerer som vært og kan holde længere, såvel som kortere lærerige og underholdende oplæg om fiskeriet og Øresund så man ikke bare får frisk fisk, men en stor oplevelse med sig hjem.

Course

Gordon sørger gerne for lidt unikke madretter fra hans kommende bog og kan byde på portercocktails og østers med porterlir, mens I sejler ud. Afslut med et minikursus i filetering af fisk for derefter at tilberede og nyde noget af den friske fisk vi fanger.

Cooking

Tilbered den frisk fangede fisk ombord. Fx i form af en lækker bouillabaisse, chowder eller måske en gang frisk ceviche under Gordons vejledning? Dette kan foregå ombord, i et lækkert fælleskøkken tilbage på land eller måske ude i det fri på Hven?

Fishing trip on 1. class

Der er nok af muligheder og Gordon planlægger gerne en gennemført fisketur på første klasse alt efter gruppens ønsker og budget. Kontakt Spar Shipping for tilbud på dit Gordon arrangement.

Who is Gordon?

"Jeg elsker at fiske, jeg elsker at formidle, og frem for alt – så elsker jeg at dele glæden og begejstringen ved lystfiskeri."
- Gordon P. Henriksen

Læs mere om Gordon og hans events på megalops.

It's all about fish...

Har du aldrig fisket før, er det ingen hindring for at tage en tur med kollegaerne til søs. Læs hvordan det gik da Gordon P. Henriksen havde en flok uerfarne fiskere med på sildetur.

en_GBEnglish (UK)
da_DKDansk en_GBEnglish (UK)