BOOK DIN LYSTFISKERTUR HER

Alt hvad du har brug for at booke for at komme på fisketur finder du her. Book din fisketur, fiskestang og forplejning eller køb et gavekort til en du holder af. Hvis datoen står tom, er vi enten fuldt booket, optaget af chartersejlads eller ledige for en tur. Vi opdaterer vores kalender flere uger frem i tiden, men du er altid velkommen til at ringe og spørge på ture og datoer.

Searching Availability...

Vejr & vind

Øresund ligger dejligt beskyttet mellem Danmark og Sverige, men det kan da være rart at følge vejrudsigten når man skal ud; vejr og vind i Øresund.

Om Øresundsfiskeri

Fiskeriet i Øresund er kendt for at være godt og varieret hele året. Vi fanger torsk, sild, hornfisk, makrel og fladfisk. Det er ikke ofte at man kommer tomhændet hjem.

Fisk med os

Skib og besætning er godkendt af søfartsstyrelsen, og sikkerheden ombord har højeste prioritet. Kaptajnen er erfaren og kender alle de gode fiskepladser i Øresund.

TAG MED UD OG FISK

Tag på hyggetur med venner, kollegaer, kunder og familie. En fisketur er for alle, unge som ældre, nybegynder som garvede, så hank op i dine nærmeste og tag dem med en tur på vandet. Læs mere om alt hvad vi tilbyder, og tjek gerne med os for leje af eget skib.

Fisketure

Billetter til heldagsture, halvdagsture og aftenture. torsketure, fladfisketure og buleture...

Fiskestang

Medbring eget grej eller lej ombord.

Forplejning ombord

Skibets kabys er altid åben, eller forudbestil forplejning ombord

Gavekort

Giv et gavekort til lystfiskeri til én du holder af.

KONTAKT OS

Finder du ikke hvad du søgte på siden, så send os gerne en forespørgsel på info@sparlystfiskeri.dk

I Danmark skal alle mellem 18 og 65 år have fisketegn for at kunne fiske i offentligt tilgængeligt fiskevande. Fiskerikontrollen fører af og til kontrol med om lystfiskere har indløst deres fisketegn. Fisketegnene kan købes som dag-, uge- eller årskort.

Indtægterne fra salg af fisketegn går til til et godt formål. Beløbet går til fiskepleje såsom udsætning af fisk, vandløbsrestaurering, som hjælper udviklingen af fiskebestand, og ny viden om fiskenes adfærd.

da_DKDansk
da_DKDansk