FISK MED OS

Ta' med ud og fisk...! Hyggetur med venner, kollegaer, kunder og familie med på vandet. Vi har mange års erfaring med lystfiskeri på Øresund. Vores besætning er garvede lystfiskere og ved hvor de gode fiskespots er. Med vores flåde af skibe kan vi tilpasse os fisketure af enhver art og størrelse. Fiskestænger kan lejes ombord og i skibets opvarmede salon med (eller uden) udsigt, kan man få sig en velfortjent pause med mad og drikke.

Sikkerhed ombord

Skibene har redningsveste ombord til det antal passagerer som skibet er godkendt til. Disse er kun til brug i nødsituationer, så ønsker man at sit barn bærer en redningsvest ombord, da må man selv medbringe et.

Parkering

På Lautrupskaj er der få pladser med gratis parkering. Langs muren mod Svanemølleværket, samt på parkeringspladsen kan der parkeres mod betaling. Følg parkeringsvejledningen på havnen. (Easypark område 5309)

Afgang

Vi anbefaler at du ankommer 15 minutter afgang. Vi stræber efter at sejle til tiden, så vi kommer godt fra start og kommer hurtigst muligt ud til det første fiskespot. Så er vi igang!

FISKETURE

Vi tilbyder heldagsture, halvdagsture og aftenture med fast afgang fra Kalkbrænderihavnen, Østerbro og Helsingør Havn ved Kulturværftet. Tjek vores kalender for ledige pladser, eller ring 40 30 75 44 og spørg.

Searching Availability...

Heldagstur

Hverdage og weekender hele året rundt.

kl. 8-14 6 timer

Halvdagstur

Formiddag- og eftermiddagsture i weekender når de lyse tider tillader.

kl. 7-12, 8-12 el. 12-17 4 el. 5 timer

Aftentur

Fladfisketure tirsdage og torsketor torsdage mellem maj - september.

kl. 17-21 el. 18-22 4 timer

HVAD VI FANGER

Vi fanger torsk hele året rundt. Hvor mange der fanges svinger. I sommersæsonen fra maj til september er der sæson for fladfisk, og vi udbyder da aftenture hvor vi går på lavt vand efter fladfisk. Når der er sæson fanges der også hornfisk, makrel og sild.

Torsk

Kendes på den lange skægtråd, overbiddet og den hvide sidelinje. Fanges hele året rundt. Mindste mål 35 cm. Fanges med pirk på vanddybde mellen 5-45 m. Vi gør opmærksom på at de gældende regler for fiskeri i Øresund, betyder at man må fange torsk, men ikke må hjemtage torsk. Alle andre fiskearter er der ingen begrænsning på hjemtagelse af.

Fladfisk

En fællesbetegnelse for skrubbe, rødspætte og ising. Mindste mål er fra 23 cm. Dog er der ikke mindstemål på ising. Sæson er maj til oktober og fanges hovedsageligt på lavt vand mellem 8 - 15 meter med børsteorme som agn.

Sild

Lever i stimer og genkendes på den sølvblanke krop med masser af skæl. Ingen mindste mål for sild i Øresund. Sæson er august - december og fanges med pirk og sildeforfang.

Hornfisk

Sæson for hornfisk er maj - juni. Den fanges på små slanke blink eller med små stykker af fisk på flåd. Der er ingen mindstemål på hornfisk.

Makrel

Hurtigsvømmende fisk der optræder i store stimer. Ingen fredningstid og ingen mindste mål i Øresund. Fanges med pirk og forfang eller på små fiskestykker. Sæson august - september.

FISKETEGN

Alle personer mellem 18 og 65 år skal have fisketegn! Du skal selv købe dit fisketegn og det gør du nemt på fisketegn.dk. Her kan du købe årskort, dagskort og bestille fiskekort for grupper. I tilfælde af at vi aflyser en tur kan det købte dagsfisketegn ændres til en anden turdag. Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri har oplyst os følgende: "Hvis fisketuren bliver aflyst og der arrangeres en ny tur inden for 30 dage, så kan datoen på dagstegnet ændres." Man skal rette direkte henvendelse til Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri enten via mail fisketegn@naturerhverv.dk eller via telefon 72 18 56 06.

da_DKDansk
da_DKDansk