OM SPAR LYSTFISKERI

Spar Lystfiskeri består af ialt 4 skibe og 2 'bonus' skibe med forskellig kapacitet og størrelse. Rederiet holder til i Nyhavn, og skibene henholdsvis ved Kalkbrænderihavnen , Helsingør statshavn og Nyhavn. Spar Lystfiskeri blev stiftet i 2018 som en seperat afdeling af Spar Shipping, med en sammenlægning de tre trofaste lystfiskerskibe M/S Øby, M/S Skipper og M/S Fyrholm. Siden er flåden blevet udvidet med et fjerde velkendt skib, nemlig M/S Sværd. Spar Lystfiskeri har også mulighed for at arrangere lystfiskerture med M/S Bjørnsholm og M/S Langø, som har base i Nyhavn. Rederiet tilbyder lystfiskeri på Øresund, billetbestiling på planlagte fisketure såvel som leje af eget lystfiskerskib. Ønsker du ikke at fiske er vores skibe også oplagte muligheder for festarrangementer til søs, receptioner, julefrokost, vindmølle- og transportsejlads fra A til B, polterabend, askespredning... mulighederne er mange! Vi glæder os til at byde velkommen ombord. Spar Lystfiskeri - lystfiskeri på Øresund

Tilbud og løsninger

Ring og få et tilbud på lige netop dit arrangement. Hvis ikke vi selv kan løse opgaven, så kender vi helt sikkert nogen som kan!

Hvem vi er

Spar Lystfiskeri er et partnerskab mellem Martin Hubert og Keld Øby Jensen, som driver rederiet sammen med en stab af trofaste og dygtige medarbejdere.

Arbejd for os

Vi hører altid gerne fra dig hvis du elsker at sejle. Skippere, bedstemænd, letmatroser og søsild. I sæson har vi ofte brug for en ekstra hånd.

ARRANGEMENTER

Rederiet har gennem årene løst et utal af opgaver af forskellig slags. Udover lystfiskeri på Øresund fra Kalkbrænderihavnen og Helsingør tilbyder rederiet leje af eget skib til arrangementer af enhver art. Skoleklasser, firmaer, familier, foreninger... alle er velkomne. Private arrangementer som fx polterabend, fødselsdage, receptioner, askesspredning eller blot transport fra A til B... vi giver gerne et godt tilbud på et arrangement til søs.

Vores skibe

Rederiet råder over i alt 6 skibe med hver deres kapacitet og charme. De er perfekte til lystfiskeri, så vel til arrangementer til søs af enhver art. Ombord tilbyder vi forplejning efter aftale og på bestilling.

Lystfiskerture

Billetter til lystfiskerture bestilles her på siden. Vi sætter ture op et par måneder i forvejen. Vælg mellem heldagsture, halvdagsture, aftenture, buleture og special ture.

Vejr & Sikkerhed

Vores besætning er erfarne søfolk og kender skibet og Øresund som deres egen bukselomme. Vores skibe er godkendte efter søfartsstyrelsens regler og opfylder gældende krav og regler.

KONTAKT OS

Send os en forespørgsel...

da_DKDansk
da_DKDansk